Η Βαλένθια «σκόρπισε» τη Λεβάντε και φουλάρει για την «τετράδα»
Η Βαλένθια «σκόρπισε» τη Λεβάντε με 4-1 στο «Μεστάγια» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ζόνας στο 24' και ο Σολδάδο στο 31' έδωσαν προβάδισμα με 2-0 στους γηπεδούχους, αλλά ο Αρουνά Κονέ μείωσε στο 37'. Η Βαλένθια ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τον Πάμπλο Πιάτι να κάνει το 3-1 στο 45', ενώ το σκορ διαμόρφωσε ο Τίνο Κόστα στο 94'.
Η Βαλένθια «σκόρπισε» τη Λεβάντε με 4-1 στο «Μεστάγια» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ζόνας στο 24′ και ο Σολδάδο στο 31′ έδωσαν προβάδισμα με 2-0 στους γηπεδούχους, αλλά ο Αρουνά Κονέ μείωσε στο 37′. Η Βαλένθια ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τον Πάμπλο Πιάτι να κάνει το 3-1 στο 45′, ενώ το σκορ διαμόρφωσε ο Τίνο Κόστα στο 94′. ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ραμί, Βίκτορ Ρουΐθ, Χόρντι Άλμπα, Αλμπέλδα, Τίνο Κόστα, Πάμπλο Ερνάντεθ (68′ Φεγκουλί), Πιάτι (74′ Μπανέγκα), Ζόνας (83′ Αντούριθ), Σολδάδο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας