Στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στη Football League, η Καλλονή έκανε την έκπληξη και νίκησε 3-2 τον αήττητο μέχρι σήμερα Πανσερραϊκό μέσα στις Σέρρες. Μάλιστα προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο με τους Μανουσάκη (21'), Μανούσο (30'), Λεοζίνιο (37' πεν.) και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια ήταν να πετύχουν δύο γκολ με τον Στεφανίδη (70' πεν., 81').
Στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στη Football League, η Καλλονή έκανε την έκπληξη και νίκησε 3-2 τον αήττητο μέχρι σήμερα Πανσερραϊκό μέσα στις Σέρρες.
Η ομάδα της Μυτιλήνης η οποία έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μάλιστα με 3-0, έφτασε έτσι στους 10 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Πανσερραϊκός που μείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο σε 2-3, γνώρισε την πρώτη του ήττα και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Η ΑΕΛ Καλλονής προηγήθηκε με γκολ των Μανουσάκη (21′), Μανούσου (30′) και Λεοζίνιο (πεν. 37′) στο πρώτο ημίχρονο, με τον Στεφανίδη στο 70′ (πεν.) και στο 80′ να μειώνει για τον Πανσερραϊκό και να διαμορφώνει το τελικό 2-3 για τους φιλοξενούμενους.
Ο διαιτητής του αγώνα Γαλατσός (Μακεδονίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μιλένκοβιτς, Στεφανίδη, Λεοζίνιο και Βλαστέλλη.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας