Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός, φωνάζει ο Παναιτωλικός
Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται την Κυριακή με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Φωνάζουν οι Αγρινιώτες για άδικη αποβολή του Ρότσα στη φάση του πέναλτι και για το γκολ του Τζιμπούρ, ο οποίος ξεκίνησε από εμφανή θέση οφ σάιντ. Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι με σκόρερ τον Μήτρογλου, ενώ ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ».
2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται την Κυριακή με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Φωνάζουν οι Αγρινιώτες για άδικη αποβολή του Ρότσα στη φάση του πέναλτι και για το γκολ του Τζιμπούρ, ο οποίος ξεκίνησε από εμφανή θέση οφ σάιντ. Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι με σκόρερ τον Μήτρογλου, ενώ ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ».
&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται την Κυριακή με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Φωνάζουν οι Αγρινιώτες για την άδικη αποβολή του Ρότσα στη φάση του πέναλτι και για το γκολ του Τζιμπούρ, ο οποίος ξεκίνησε από εμφανή θέση οφ σάιντ.
Νωρίτερα, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι με σκόρερ τον Μήτρογλου, ενώ ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.