Επεισόδια στο Περιστέρι πριν από το Ατρόμητος-Πανιώνιος
Εκτεταμένα επεισόδια εξελίχθηκαν περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος στο Περιστέρι. Γύρω στις 15:30 ένα πλήθος περίπου 80-100 οπαδών του Πανιώνιου πήγαν μεμονωμένα στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.
Εκτεταμένα επεισόδια εξελίχθηκαν περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος στο Περιστέρι.
Γύρω στις 15:30 ένα πλήθος περίπου 80-100 οπαδών του Πανιώνιου πήγαν μεμονωμένα στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.
Εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις και έτσι η σύγκρουση με τους φιλάθλους του Ατρόμητου ήταν αδύνατο να αποτραπεί.
Μέσα σε λίγα λεπτά, έγινε χαμός από βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα και τους οπαδούς των δύο ομάδων να δίνουν μάχες σώμα με σώμα.
Τελικά, λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που με την παρέμβαση της, έδωσε τέλος στο θερμό επεισόδιο.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.