Μεγάλη νίκη-ανατροπή για Μίλαν, δεύτερη η Λάτσιο, συνεχίζει ακάθεκτη η Ουντινέζε
Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε εφιαλτικό για τους παίκτες της Μίλαν οι οποίοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 3-0 στον αγώνα με τη Λέτσε για την 7η αγωνιστική του Campionato. Όμως, οι Ροσονέρι έκαναν την απόλυτη ανατροπή και κατάφεραν με χατ τρικ του Κέβιν - Πρινς Μπόατεγκ που μπήκε ως αλλαγή στην ανάπαυλα και γκολ του Γέπες στο 83' να φτάσουν σε μια απίστευτη νίκη. Με τον Αντόνιο ντι Νατάλε να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, η Ουντινέζε επικράτησε άνετα στο «Φρίουλι» 3-0 της Νοβάρα και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής!
Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Λάτσιο μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Μπολόνια με 2-0.
Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε εφιαλτικό για τους παίκτες της Μίλαν οι οποίοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 3-0 στον αγώνα με τη Λέτσε για την 7η αγωνιστική του Campionato.
Όμως, οι Ροσονέρι έκαναν την απόλυτη ανατροπή και κατάφεραν με χατ τρικ του Κέβιν – Πρινς Μπόατεγκ που μπήκε ως αλλαγή στην ανάπαυλα και γκολ του Γέπες στο 83′ να φτάσουν σε μια απίστευτη νίκη.
Τζακομάτσι, Όντο και Γκροσμίλερ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλλον πίστεψαν ότι είναι κοντά σε έναν θρίαμβο, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι.
Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ πέρασε στο ημίχρονο στο ματς στην θέση του Ρομπίνιο και άλλαξε το ματς, καθώς πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 49′, το 55′ και το 63′.
Από εκεί και πέρα οι «ροσονέρι» έψαχναν το γκολ της λύτρωσης και της μεγάλης ανατροπής, κάτι που ήρθε στο 83′ από τον Μάριο Γέπες.
Με τον Αντόνιο ντι Νατάλε να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, η Ουντινέζε επικράτησε άνετα στο «Φρίουλι» 3-0 της Νοβάρα και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή ισοπαλία της Γιουβέντους με την Τζένοα.
Κάλιαρι και Νάπολι έχασαν έδαφος, μένοντας στο 0-0 στη Σαρδηνία, ενώ η Ρόμα νίκησε 1-0 την Παλέρμο (βασικός ο Τζόρβας) και ανεβαίνει. Χάρη σε γκολ του Τιάγκο Μότα, τέλος, η Ιντερ επικράτησε 1-0 της Κιέβο στο «Σαν Σίρο» και πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή της νίκη.
Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Λάτσιο μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Μπολόνια με 2-0.
Οι «λατσιάλι» άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Ακουαφρέσκα. Στο 48′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σέναντ Λούλιτς.
Με την Μπολόνια αγωνίστηκε για 60 λεπτά ο Παναγιώτης Κονέ.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 8η αγωνιστική:
* Σε όλα τα ματς του Campionato τηρείται ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των ματς, στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι, ο οποίος την Κυριακή το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) έχασε τη ζωή του σε αγώνα του MotoGP σε ηλικία 24 ετών.