Η UEFA αποκλείει τον Ολυμπιακό Βόλου από την Ευρώπη
Μπορεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο η UEFA είναι έτοιμη να αποκλείσει τον Ολυμπιακό Βόλου από το Europa League λόγω της εμπλοκής του στα στημένα ματς και τη θέση του στα play off θα πάρει η Ντιφερντάνζ, την οποία η ομάδα της Μαγνησίας απέκλεισε στον γ'προκριματικό γύρο. Η UEFA θεωρεί ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της είναι επαρκή ώστε να προχωρήσει στον αποκλεισμό της ομάδας του Βόλου. Σε πρροσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου αποφάσισε να οδηγηθεί το ΔΣ της ομάδας...«Υπήρξαν πιέσεις» δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.
Μπορεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού «NovaΣΠΟΡ FM» η UEFA είναι έτοιμη να αποκλείσει τον Ολυμπιακό Βόλου από το Europa League λόγω της εμπλοκής του στα στημένα ματς.
Τη θέση του στα play off απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει η Ντιφερντάνζ, την οποία η ομάδα της Μαγνησίας απέκλεισε στον γ’ προκριματικό γύρο.
Η UEFA θεωρεί ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της είναι επαρκή ώστε να προχωρήσει στον αποκλεισμό της ομάδας του Βόλου…
Η επίσημη απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και αν ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ή σε πολιτικά δικαστήρια.
Σε προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου αποφασίστηκε από το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου να οδηγηθεί η ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όπως διαβεβαιώνει η νυν διοίκηση, θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στις τρέχουσες υποθέσεις που την αφορούν στα αθλητικά και ποινικά δικαστήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Δ. Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και αποφασίστηκε όπως δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού Βόλου.
Όπως αποφασίστηκε, θα οδηγηθούμε σε Προσωρινή Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε να υπάρξει διάδοχος κατάσταση-αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε εύλογο χρονικό διάστημα, αφού ήδη ο κ. Μπέος και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί παρέδωσαν το 67,5% των μετοχών με συμβολαιογραφική πράξη σε γνωστό δικηγόρο της πόλης ως θεματοφύλακα, ώστε η μεταβίβαση να γίνει το συντομότερο δυνατόν, αν και εφόσον βρεθούν οι κατάλληλοι επιχειρηματίες.
Μέχρι να συμβεί αυτό, το σημερινό Δ.Σ. θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου και θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στα εν εξελίξει αθλητικά και ποινικά δικαστήρια.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θέλουμε όλο τον κόσμο του Βόλου δίπλα μας».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.