Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Σειρήνες» για Τζιμπούρ, πάει για Τισόνε ο ΟΣΦΠ

«Σειρήνες» για Τζιμπούρ, πάει για Τισόνε ο ΟΣΦΠ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ συνεχίζει να απασχολεί ομάδες της Γαλλίας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό. Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση οι Ερυθρόλευκοι θα αναγκαστούν να κινηθούν για την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού. Εξάλλου συνεχίζεται η αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου, με τον Τισόνε της Σαμπντόρια να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας. Πράσινο «δώρο» αξίας 4 εκατ. ευρώ!

Ο Ράφικ Τζιμπούρ συνεχίζει να απασχολεί ομάδες της Γαλλίας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό. Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση οι Ερυθρόλευκοι θα αναγκαστούν να κινηθούν για την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού. Εξάλλου συνεχίζεται η αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου, με τον Τισόνε της Σαμπντόρια να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η Λιλ ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή στο στιλ του Τζιμπούρ, δηλαδή να μπορεί να αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Από την πλευρά του, ο Αλγερινός δείχνει θετικός στο να μετακομίσει στη Γαλλία.

Η Λιλ δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση, ωστόσο, υπολογίζεται ότι θα προσφέρει ένα ποσό από 1.5 έως 2 εκατομμύρια ευρώ. Στον παίκτη, εντούτοις, προσφέρει τα μισά περίπου απ’ όσα παίρνει στον Ολυμπιακό, δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ, κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Στην κορυφή της λίστας ο Τισόνε

Εξάλλου στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την αναζήτηση αμυντικού μέσου και πλέον πρώτη επιλογή στη λίστα είναι ο Φερνάντο Τισόνε της Σαμπντόρια. Ο Αργεντινός χαφ πληροί τις προϋποθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και παρά το γεγονός ότι για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μπολόνια, οι Ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί.

Πράσινο «δώρο» αξίας 4 εκατ. ευρώ

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Champions League έστειλε ένα «δώρο» αξίας 4 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκρινόταν χθες και συνέχιζε και στους ομίλους (πράγμα δύσκολο αφού στα πλέι οφ θα ήταν στο γκρουπ των αδυνάτων) τα έσοδα από την εταιρία που εκμεταλλεύεται τα εμπορικά δικαιώματα του Champions League θα μοιράζονταν. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι παίζουν μόνοι τους και φυσικά θα εισπράξουν ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά που θα έπαιρναν οι Πράσινοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο