ΕΠΟ και Λίγκα στη Βουλή, αποκάλυψη για 16 «βιτρίνες»
Στη Βουλή για το θέμα των «στημένων» αγώνων αναμένεται θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Βαγγέλης Μαρινάκης. Η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα συζητήσει το θέμα και το μέλος της επιτροπής και εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Σάββας Εμινίδης, ζήτησε την παρουσία των Μαρινάκη και Πιλάβιου. Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται και πολιτική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι αρχές έχουν καταλήξει σε 16 άτομα, τα οποία έπαιζαν παράνομο στοίχημα για λογαριασμό των εμπλεκομένων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου με συνολικό τζίρο τα 4,5 δις ευρώ!
Στη Βουλή για το θέμα των «στημένων» αγώνων αναμένεται θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Βαγγέλης Μαρινάκης, έπειτα από σχετικό αίτημα του Σάββα Εμινίδη. Η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα συζητήσει το θέμα των «στημένων» αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το μέλος της επιτροπής και εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Σάββας Εμινίδης, ζήτησε την παρουσία των Μαρινάκη και Πιλάβιου.
Στη συζήτηση για τους «στημένους» αγώνες θα λάβουν μέρος λοιπόν, τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, όσο και ο ομόλογός του της Σούπερ Λιγκ.
Αποκάλυψη για 16 άτομα… βιτρίνα
Στο μεταξύ, οι έρευνες για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων και το παράνομο στοίχημα στην Ελλάδα συνεχίζονται και η εφημερίδα «Καθημερινή» αποκαλύπτει δύο αποτελέσματα από αυτές.
Σε δημοσίευμά της, κάνει γνωστό ότι οι αρχές έχουν καταλήξει σε 16 άτομα, τα οποία έπαιζαν στοίχημα για λογαριασμό των εμπλεκομένων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη στιγμή που προκύπτει ότι ο συνολικός τζίρος από παράνομα στοιχήματα αγγίζει τα 4,5 δις ευρώ. Έχουν προκύψει ήδη 105 εταιρείες στις οποίες παίζονταν παράνομα στοιχήματα σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, με αποτέλεσμα όλες οι έρευνες να έχουν εστιάσει στη ροή του «μαύρου» χρήματος, αλλά και σε 16 άτομα, που έπαιζαν σε αυτές αντί για παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για τα άτομα αυτά έχει διαταχθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, και έχουν προκύψει σημαντικότατα στοιχεία εις βάρος τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τα 16 άτομα, έχει εντοπιστεί και ένας κεντρικός διαχειριστής των παράνομων στοιχημάτων από την Κύπρο ο οποίος αναλάμβανε προσωπικά τη διακίνηση των χρηματικών ποσών κάνοντας χρήση αυτού του λογαριασμού. Το ΣΔΟΕ συνεχίζει τις έρευνες με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών για αρκετούς προέδρους ΠΑΕ, διαιτητών, ποδοσφαιριστών.
Τα αρχικά των εμπλεκομένων όπως δημοσιεύονται στο συγκεκριμένο άρθρο έχουν ως εξής: Ν.Θ., Γ.Π., Ι. Κ., Κ. Μ., Δ. Β., Μ. Τ., Μ. Α., Γ. Α., Μ. Μ., Μ. Α., Δ. Δ., Ε. Σ., Δ. Κ., Μ. Β., Α. Κ., Γ. Γ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442