Η Ορμή επικράτησε (25-20) της Ν. Ιωνίας στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ γυναικών
Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου έκανε η ΑΣΕ Ορμή, που επικράτησε με 25-20 της Νέας Ιωνίας στην Πάτρα. στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ γυναικών.
Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου έκανε η ΑΣΕ Ορμή, που επικράτησε με 25-20 της Νέας Ιωνίας στην Πάτρα. στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ γυναικών.
Οι Λέαινες δυσκολεύτηκαν πολύ στο πρώτο μέρος, καθώς το ματς ήταν αμφίρροπο και οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ. Μετά το τέταρτο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερες λύσεις και «σφίγγοντας» την άμυνα τους πήραν στο τέλος σχετικά εύκολα τη νίκη. Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων την Τετάρτη. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις δύο νίκες.
Τα 10λεπτα: 4-3, 7-7, 10-10 (ημ.), 14-13, 21-15, 25-20.
Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε επιτυχημένο το πέρασμα του από τον σύλλογο σε συνέντευξή του, κατακρίνοντας όσους το αμφισβητούν.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας