«Την έχουν στημένη στην ΑΕΛ» εκτιμά ο Αλέξης Κούγιας
Την εκτίμηση ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο «πρέπει να ξεμπερδεύει με τον Μπέο» έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό, αναφερόμενος στο μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με τις επίμαχες κασέτες. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «την έχουν στημένη στην ΑΕΛ».
Την εκτίμηση ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο «πρέπει να ξεμπερδεύει με τον Μπέο» έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό, αναφερόμενος στο μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με τις επίμαχες κασέτες. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «την έχουν στημένη στην ΑΕΛ».
Ειδικότερα σε συνέντευξη που έδωσε στο «Must Magazine», τόνισε μεταξύ άλλων:
«Κατέθεσα στον Εισαγγελέα τις κασέτες και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εγώ κατέθεσα, αλλά περιμένω την ΕΠΟ, να δούμε τι θα κάνει. Θα αλλάξει την ΚΕΔ ο Πηλάβιος; Να δούμε τι θα κάνει.
Θα βγει σίγουρα κάτι καλό. Θα βγει. Με τον Μπέο θα ξεμπερδεύουμε. Πρέπει να ξεμπερδεύει το ποδόσφαιρο».
Για μένα αύριο πρώτα-πρώτα πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου για την απόπειρα δωροδοκίας που κάνει ο Μπέος».
Αναφερόμενος στο γεγονός πως κανείς άλλος δεν έχει προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις, είπε:
«Γιατί στο παρελθόν έχουν λυγίσει και έχουν συνεργαστεί μαζί τους. Όχι σε κάτι επιλήψιμο, αλλά έχουν συνεργαστεί σε διάφορα θέματα».
Για το γεγονός πως οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν αντιδράσει ακόμη, τόνισε:
«Υπάρχει ανοσία. Δηλαδή να έχω εγώ την ΑΕΛ, να έχω καταχρεωθεί για να κάνω ένα τόσο καλό γήπεδο και να έχω τον κάθε Μπέο και τον κάθε Τσακογιάννη και δεν θα ξεσηκώσω τον κόσμο;»
Τέλος, υποστήριξε ότι η διαιτησία αδικεί τη Λάρισα και σε αυτό έχει συντελέσει και ο Αχιλλέας Μπέος:
«Την έχουνε στημένη την ΑΕΛ, δεν το βλέπεις; Ο Μπέος κανονίζει όποιον διαιτητή βρει, αυτό προκύπτει από την κασέτα. Όποιον διαιτητή θέλει ο Μπέος και ο Τσακογιάννης τον βάζουν. Αυτό προκύπτει από την κασέτα».
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας