Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο, μερίδα οπαδών των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν προς το μέρος των φιλοξενούμενων με απειλητικές διαθέσεις. Οι αστυνομικές αρχές παρενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα, δεχόμενες ωστόσο πετροπόλεμο από τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο, μερίδα οπαδών των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν προς το μέρος των φιλοξενούμενων με απειλητικές διαθέσεις. Οι αστυνομικές αρχές παρενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα, δεχόμενες ωστόσο πετροπόλεμο από τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Εξαλλος ήταν ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Πανιώνιο. Οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου έσπασαν καθίσματα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ απευθυνθηκε προς το μέρος τους με άγριο ύφος και φωνές.
Ζημιές σημειώθηκαν και στην θύρα 1 όπου βρίσκονταν οι περίπου 250 φίλαθλοι του Πανιώνιου, με απολογισμό σπασμένα καθίσματα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι υποστηρικτές των «κυανέρυθρων» βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου του Περιστερίου επιδεικνύοντας την κάρτα φιλάθλου, με την οποία και προμηθεύτηκαν εισιτήρια για την αναμέτρηση.
Κατευθυνόμενοι προς την είσοδο του γηπέδου συνομίλησαν για μικρό χρονικό διάστημα με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έκριναν πως δεν γινόταν να καθίσουν δίπλα δίπλα οι φίλοι των δύο ομάδων και γι αυτό παραχώρησαν την θύρα 1 στους φιλοξενούμενους.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας