Εντυπωσιακή… αυτοκτονία της Ρόμα, δύσκολη νίκη της Μίλαν
Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Ρόμα, που είχε βρεθεί να προηγείται 3-0 της Τζένοα και κατάφερε να ηττηθεί 4-3 από την ομάδα της Γένοβας. Με δυσκολία πέρασε από την έδρα της Κιέβο η Μίλαν (2-1).
Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Ρόμα, που είχε βρεθεί να προηγείται 3-0 της Τζένοα και κατάφερε να ηττηθεί 4-3 από την ομάδα της Γένοβας. Τα γκολ των Μεξές, Μπουρντίσο και Τότι φάνταζαν ικανά να δώσουν την νίκη στους Ρωμαίους, όμως οι Παλάσιο και Παλόσι «χτύπησαν» από δύο φορές και γύρισαν το ματς.
Με δυσκολία πέρασε από την έδρα της Κιέβο η Μίλαν (2-1). Οι Ροσονέρι άνοιξαν το σκορ με τον Ρομπίνιο, ο Φερνάντες ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, όμως το γκολ του Πάτο σε συνδυασμό με την αποβολή του Μπόστιαν στο 84′ χάρισαν το τρίποντο στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Ο Εντινσον Καβάνι δεν είχε κέφια (έχασε πέναλτι στο 10’), όμως αυτό δεν εμπόδισε την Νάπολι να πάρει την νίκη στον αγώνα με την Κατάνια (1-0). Για τους Παρτενοπέι, που παραμένουν ακόμα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μίλαν, πέτυχε ο Ζουνίγκα στο 25ο λεπτό.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η σεζόν στο NBA επί της ουσίας έχει ήδη τελειώσει για τους Γκριζλις, με την ομάδα του Μέμφις να ανακοινώνει παράλληλα και το ότι ο ηγέτης της, Τζα Μοραντ, δεν θα επιστρέψει φέτος στα παρκέ.
Κοινή ανάρτηση του Ερασιτέχνη και των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τη συμπλήρωση 112 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, στις 25 Μαρτίου του 1914.