Να πούμε την αλήθεια στον κόσμο, ζήτησε ο Πολέμης από τον Βαρδινογιάννη
Την ανάγκη να ενημερωθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου μέσω μιας συνέντευξης Τύπου, εξέφρασε ο Αδαμάντιος Πολέμης προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες την Τρίτη με θέμα τα οικονομικά και διοικητικά ζητήματα του «τριφυλλιού».
Την ανάγκη να ενημερωθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου μέσω μιας συνέντευξης Τύπου, εξέφρασε ο Αδαμάντιος Πολέμης προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες την Τρίτη με θέμα τα οικονομικά και διοικητικά ζητήματα του «τριφυλλιού».
Συγκεκριμένα ο Πολέμης ανέφερε στον Τζίγγερ ότι πρέπει να γίνει μια κοινή συνέντευξη τύπου όλων των μετόχων, μετά το διοικητικό συμβούλιο στις 17 Ιανουαρίου, οπού θα εξηγηθεί στον κόσμο η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στη συνέχεια.
«Πρέπει να πούμε στον κόσμο την αλήθεια. Να μιλήσουμε όλοι μαζί οι μέτοχοι, δημόσια, μετά τη Γ.Σ. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τι γίνεται, ποια ακριβώς είναι η κατάσταση» ήταν τα λόγια του Πολέμη.
Ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποιός φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο είναι ο μόνος δραστήριος μέτοχος του Παναθηναϊκού, σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια σειρα συναντήσεων τόσο με τους μεγαλομετόχους, όσο και με τους μικρομετόχους της ΠΑΕ, ώστε να τους πείσει να καταρτιστεί ένα σχέδιο διάσωσης του συλλόγου.
Μοναδική εξαίρεση από τις συναντήσεις του Πολέμη αναμένεται να είναι ο Aνδρέας Bγενόπουλος, ο οποίος παρότι διατηρεί το 10,85% της ΠAE, δεν προτίθεται να συμμετάσχει περαιτέρω, σύμφωνα με δική του δήλωση.
Στόχος του Πολέμη είναι να συσπειρώσει τους μετόχους της ομάδας καθώς εάν ο Παναθηναϊκός εάν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει το καλοκαίρι να πραγματοποιήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να καλύψει το έλλειμμα που φτάνει τα 25 εκ. ευρώ.
Τα ποσά που θα συνεισφέρουν οι μέτοχοι θα καλύψουν μέρος της τρύπας και ό,τι απομείνει θα πρέπει να καλυφθεί με περικοπές. Ο ίδιος ο Πολέμης φέρεται να είναι έτοιμος να προσφέρει ένα ποσό ίσο ή και μεγαλύτερο από αυτό του Βαρδινογιάννη, αρκεί να υπάρξει συμμετοχή και των υπολοίπων.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.