Το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου την Τετάρτη, που έφερε αντίπαλο στον ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, σχολίασε ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης. «Ο φετινός ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω το ίδιο να γίνει και τώρα και να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό» είπε μεταξύ άλλων.
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου την Τετάρτη, που έφερε αντίπαλο στον ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, σχολίασε ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης.
«Είναι κλήρωση που φέρνει αντιμέτωπες δυο μεγάλες ομάδες. Ο φετινός ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω το ίδιο να γίνει και τώρα και να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό, για να δούμε στη συνέχεια αν θα έχουμε απέναντι μας τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103fm» και συμπλήρωσε λέγοντας:
«Ίσως είναι καλό για την ομάδα το αποτέλεσμα, θα έχουμε μεγαλύτερη συσπείρωση, πάθος. Έχει αποδείξει φέτος ο ΠΑΟΚ ότι στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Μακάρι όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει και να έχει ανταποκριθεί καλά σε όλα».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.