Την Πέμπτη η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ.Μπαμπινιώτη για τη γλώσσα
Το νέο βιβλίο του Γιώργου Μπαμπινιώτη «Διαλογισμοί για τη γλώσσα και τη γλώσσα μας-Απλά μαθήματα γλώσσας και γλωσσολογίας» παρουσιάζεται την Πέμπτη στις 19:30 στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου.
Το νέο βιβλίο του Γιώργου Μπαμπινιώτη «Διαλογισμοί για τη γλώσσα και τη γλώσσα μας-Απλά μαθήματα γλώσσας και γλωσσολογίας» παρουσιάζεται την Πέμπτη στις 19:30 στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου.
Τα κείμενα του βιβλίου αφορούν σε σκέψεις, εκτιμήσεις, διαπιστώσεις, αλήθειες, διδάγματα, κατασταλάγματα μιας πολύχρονης πείρας και εντατικής απασχόλησης του Γιώργου Μπαμπινιώτη με τη γλώσσα.
Ο συγγραφέας θα μιλήσει για τα θέματα του βιβλίου του και για τα σημερινά προβλήματα της ελληνικής γλώσσας.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442