Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη» επιθυμία του Ουζουνίδη

«Να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη» επιθυμία του Ουζουνίδη

Τα ατομικά λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν και κόστισαν στον Ηρακλή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής και ζήτησε να επικεντρωθούν άπαντες στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τονίζοντας την δίψα του αντιπάλου για να εξασφαλίσει βαθμό ή βαθμούς.

Τα ατομικά λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν και κόστισαν στον Ηρακλή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής και ζήτησε να επικεντρωθούν άπαντες στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τονίζοντας την δίψα του αντιπάλου για να εξασφαλίσει βαθμό ή βαθμούς.

Ξεκινώντας από τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ουζουνίδης αρχικά υποστήριξε ότι «ξεπεράσαμε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα, διότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, είσαι υποχρεωμένος να μην στέκεσαι σε έναν αγώνα.

»Κοιτάς τα θετικά και τα αρνητικά, δουλεύεις πάνω στην κατεύθυνση της βελτίωσης. Πρέπει να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη που μας στοίχισαν, ενώ χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Με τον Παναθηναϊκό δεχθήκαμε τα γκολ σε ακίνδυνες φάσεις, ενώ μας έλειψε η συγκέντρωση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

»Για να πάρεις αποτέλεσμα, πρέπει να περιορίζεις τα ατομικά λάθη και είναι ένας τομέας που δεν μπορείς να τον περιορίσεις ή να τον προβλέψεις. Εμένα αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι μετά το 3-2 είδα απογοήτευση. Σε κανένα διάστημα δεν πρέπει να αφήνουμε το παιχνίδι, είτε μας πάει καλά, είτε άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Πανιώνιο, απάντησε ότι «πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όμως το τελευταίο αποτέλεσμα μέσα στη Λάρισα έδειξε ότι είναι μια ομάδα, που λόγω ιστορίας και παικτών πρέπει να τη σέβεσαι και να την υπολογίζεις.

»Είναι καθοριστικό το παιχνίδι για εκείνους. Θα είχαν μεγαλύτερη πίεση αν δεν κέρδιζαν τον προηγούμενο αγώνα και θα ήταν πιο δύσκολο για εμάς».

Στο γενικότερο σχόλιό του για την κατάσταση του Ηρακλή έκρινε ότι «η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δείχνει ότι έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Σε εμάς χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι, όχι μόνο στο καλό κομμάτι αλλά και στη διαχείρισή του. Εχουμε κάποια διαστήματα που χαίρεσαι να βλέπεις την ομάδα, αλλά και διαστήματα που πρέπει να τα περιορίσουμε.

»Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο, στο οποίο για ενενήντα λεπτά θα μπορούμε να κοντρολάρουμε τον αγώνα γιατί ποδόσφαιρο παίζει κι ο αντίπαλος. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στα καλά διαστήματα του αντιπάλου ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα αντιμετωπίσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο