Ο Σίντνεϊ Γκοβού περιμένει πως και πως το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος επιθετικός που έχει ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα για τα νυχτερινά... παραστρατήματά του δηλώνει έτοιμος να δώσει τα πάντα στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Ο Σίντνεϊ Γκοβού περιμένει πως και πως το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος επιθετικός που έχει ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα για τα νυχτερινά… παραστρατήματά του δηλώνει έτοιμος να δώσει τα πάντα στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Ο 31χρονος άσος έχει μπει από τη Δευτέρα δυνατά στις προπονήσεις, ώστε να δείξει στον Νιόπλια ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το περιμένει ο Γκοβού, όπως τονίζει στους φίλους και θέλει να δώσει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο.
Ο Νιόπλιας ποντάρει στον… εγωισμό του Γκοβού, καθώς ο Γάλλος δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να δείξει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα και ελπίζει ο Έλληνας τεχνικός ότι ο «Σιντ» θα κάνει μια νέα αρχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας