Τον έβδομο τίτλο του για φέτος κατέκτησε ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος στον τελικό του «Rakuten Japan Open Tennis Championships», νίκησε με 2-0 σετ (6-1, 7-5) τον Γάλλο, Γκαέλ Μονφίς. Ο Ναδάλ έχει να χάσει τελικό από τον Ιανουάριο, στην Ντόχα από τον Νικολάι Νταβιντένκο. Από τότε συνεχίζει ακάθεκτος και έφτασε τους επτά τίτλους μέσα στο 2010. Σε όλο το τουρνουά της Ιαπωνίας ο Ναδάλ έχασε μόλις ένα σετ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εν όψει του τουρνουά Masters στη Σανγκάη.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.