Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σέντρα στην Α1 χάντμπολ ανδρών με ευχές για πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς

Σέντρα στην Α1 χάντμπολ ανδρών με ευχές για πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς

Ξεκινάει το Σάββατο το εφετινό πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών με τους προπονητές των ομάδων να παραθέτουν συνέντευξη Τύπου και να εύχονται να πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα δίχως τραυματισμούς.

Ξεκινάει το Σάββατο το εφετινό πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών με τους προπονητές των ομάδων να παραθέτουν συνέντευξη Τύπου και να εύχονται να πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα δίχως τραυματισμούς.

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Σίμος Λαζαρίδης, τόνισε: «Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη από όλες τις προηγούμενες. Εύχομαι επίσης καλή υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλους τους παίκτες. Ζητώ απ΄όλους τους συντελεστές να συμβάλλουν και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους ώστε τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στη Λαμία να απαλειφθούν, όχι μόνο από τη μνήμη μας αλλά και από την καθημερινή πράξη του αθλήματος. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς το παραμικρό έκτροπο. Και όλοι όσοι υπηρετούν το άθλημα να συμβάλλουν στον αγώνα για ανάπτυξη και άνοδο του αθλήματος».

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Χαράλαμπος Πιλαφάς, δήλωσε: «Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους. Το σύνθημά μας είναι «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ». Θα είμαστε αμείλικτοι σε κρούσματα βίας. Ζητώ από όλους να προβάλουμε με το παράδειγμά μας και τη στάση μας το άθλημα που αγαπάμε. Ζητώ ακόμα σεβασμό στους διευθύνοντες των αγώνων και προσοχή στις αλλαγές των κανονισμών για να τις εμπεδώσουμε απόλυτα».

Ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Θανάσης Νικολίτσας, είπε: «Εύχομαι καλή χρονιά, λιγότερους τραυματισμούς, ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει, σεβασμό στους θεσμούς και να βγάλουμε τη βία έξω από την πόρτα του αθλήματος. Όσο για τους διαιτητές, να περνούν απαρατήρητοι και να μην γνωρίζουν παίκτες και φίλαθλοι ποιοι τους διαιτήτευσαν, να τηρούν τους κανονισμούς, να βελτιώνονται συνεχώς, τόσο στην τήρηση των κανονισμών όσο και από άποψη φυσικής κατάστασης».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:

Γιάννης Αρβανίτης (ΑΕΚ): «Πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Κρίμα που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα στερηθούμε στους φιλάθλους μας για μεγάλο διάστημα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους παράγοντες του αθλήματος».

Χρήστος Τζουβάρας (Ζαφειράκης Νάουσας): «Εύχομαι καλό πρωτάθλημα και μέσα σε αυτή την οικονομική συγκυρία να μην περιέλθει καμία ομάδα σε τέτοια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή που περνάμε εμείς. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προχωρήσει η ομάδα. Έχουμε μικρούς σε ηλικία παίκτες και με σκληρή δουλειά όλα θα πάνε καλά».

Τεό Παυλίδης (Φίλιππος Βέροιας): «Εύχομαι να έχουμε μία καλή και δυνατή αθλητική χρονιά, υγεία στους παίκτες και να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Φίλιππος χτίζει μια καινούργια ομάδα που θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (ΠΑΟΚ): «Θεωρώ ότι το καινούργιο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Εύχομαι μία υγιή αθλητικά χρονιά».

Νίκος Γεωργιάδης (Αερωπός Έδεσσας): «Εύχομαι ένα πρωτάθλημα με πρωταγωνιστές τους παίκτες. Εύχομαι όλοι μαζί να συμβάλλουμε ώστε να μην έχουμε καινούργια φαινόμενα βιας που τελευταία έχουν πλήξει το άθλημα».

Παναγιώτης Μεσσήνης (Ιωνικός Ν.Φ.): «Σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς πρέπει να προωθήσουμε τη δουλειά στην ανάπτυξη, διότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για ξένους παίκτες. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου και πιστεύω θα πάμε καλά».

Δημήτρης Τεγγελίδης (Πανελλήνιος): «Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, διότι έχουν αποδυναμωθεί οι μεγάλες ομάδες και δεν θα υπάρχουν δύο ταχύτητες στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας αρχικά ήταν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, αλλά πιστεύω τώρα πως μπορούμε και κάτι καλύτερο. Συνιστώ να μην μας υποτιμήσουν διότι θα το μετανιώσουν. Οι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας είναι εμπειρότατοι».

Χρήστος Γεροδήμος (Διομήδης Άργους): «Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να έχει ποιοτική αναβάθμιση σε όλους τους τομείς, προπονητές, αθλητές, διαιτητές, φιλάθλους. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο του αθλήματος και όλοι να κάνουμε μια κοινή προσπάθεια για να βοηθήσουμε το άθλημα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Όσον αφορά το Διομήδη, έχει ένα διπλό σχεδιασμό, αφ ενός έχει ποιοτική και ποσοτική δουλειά στην ανάπτυξη και αφετέρου αποσκοπεί στο να έχει μία αξιόλογη ομάδα πρότυπο για τις νεότερες γενιές».

Νίκος Γραμματικός (Βριλήσισια): «Εύχομαι τα πράγματα να είναι καλύτερα από πέρυσι, να γίνουν λιγότερα λάθη απ΄όλους και να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο. Όσο για τα Βριλήσσια, από εβδομάδα σε εβδομάδα θα δίνουμε τις εξετάσεις μας. Βέβαια ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος».

Χρήστος Γιαννάδης (μάνατζερ ΑΣΕ Δούκα): «Εύχομαι μία αγωνιστική χρονιά με υγεία και ήθος. Εύχομαι για την ομάδα μου καλή αρχή».

Νότης Ψιλάκης (επικεφαλής τμήματος χάντμπολ Κύδωνα Χανίων): «Πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Δικαιωματικά στα φαβορί θα συγκαταλέγονται ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Φίλιππος, Δούκας, Διομήδης. Εύχομαι καλή αρχή για όλους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους στο όμορφο άθλημά μας. Η ομάδα μας πιστεύω θα κάνει μία καλή πορεία»

Κώστας Σπυρόπουλος (έφορος ΧΑΝΘ): «Είμαστε αισιόδοξοι. Η προσπάθεια του προπονητή μας, Αλέξη Παπαβασίλη, είναι να ενοποιήσει το νέο ρόστερ με τους παλαιότερους παίκτες. Αυτό είναι και το στοίχημά μας. Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ελαφρώς υποδεέστερο από το περσινό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο