Προκρίσεις για Ναδάλ, Βίνους και Κλάιστερς στο US Open
Το παράδειγμα του Ρότζερ Φέντερερ ακολούθησε ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του US Open. Ο Ισπανός, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-4) του συμπατριώτη του, Φελισιάνο Λόπες, στη Νέα Υόρκη και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προημιτελικά. Δύσκολες προκρίσεις για τη Κιμ Κλάιστερς και την Βίνους Γουίλιαμς.
Το παράδειγμα του Ρότζερ Φέντερερ ακολούθησε ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του US Open.
Ο Ισπανός, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-4) του συμπατριώτη του, Φελισιάνο Λόπες, στη Νέα Υόρκη και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προημιτελικά.
Εκεί, θα βρει στον δρόμο του τον επίσης συμπατριώτη του, Φερνάντο Βερντάσκο, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 8 της κατάταξης.
Ο Φερνάντο Βερντάσκο πέρασε στα προημιτελικά, αποκλείοντας δύσκολα τον συμπατριώτη του Νταβίντ Φερέρ με 3-2 σετ (5-7, 6-7, 6-3, 6-3, 7-6), σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του τουρνουά. Δύσκολα Κλάιστερς, Βίνους
Η Κιμ Κλάιστερς μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε τελικά το εμπόδιο της Στόσουρ. Η Βελγίδα επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3) και πήρε την πρόκριση.
Το ίδιο έπραξε και η Βίνους Ουίλιαμς, η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σιαβόνε. Η Αμερικανίδα νίκησε με 2-0 σετ (7-6, 6-4), χωρίς ωστόσο να πείσει με την απόδοση της.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.