Ο Πανιώνιος μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακός, αλλά είχε την απαραίτητη
ουσία στο παιχνίδι του και επικράτησε με 3-1 της Χόνβεντ στο δεύτερο και
τελευταίο του φιλικό επί ουγγρικού εδάφους.
Ο Πανιώνιος μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακός, αλλά είχε την απαραίτητη ουσία στο παιχνίδι του και επικράτησε με 3-1 της Χόνβεντ στο δεύτερο και τελευταίο του φιλικό επί ουγγρικού εδάφους.
Το επίπεδο του αντιπάλου δεν ήταν υψηλότερο από αυτό της νεοφώτιστης στην πρώτη κατηγορία Σιόφοκ (την αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο), όμως ο Μίκαελ Στόρε είδε για ακόμη μια φορά τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόζουν πιστά τα περισσότερα από όσα τους ζητά στις προπονήσεις.
Στο 19ο λεπτό ο Οσέι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και στο 55′ ο Νταβόρ Κούκετς διπλασίασε τα τέρματα, Οι Ούγγροι μείωσαν στο 84′ με τον Στόκιτς, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (88′) ο Βασίλης Σκούρτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η αποστολή του Πανιωνίου επιστρέφει το απόγευμα της Παρασκευής στην Ελλάδα έπειτα από έντεκα ημέρες παραμονής στο Τέλκι της Ουγγαρίας.
Η σύνθεση του Πανιωνίου στο α’ μέρος: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Μανιάτης, Πούπο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν, Οσέι.
Η σύνθεση του Πανιωνίου στο β’ μέρος: Μάχο (70′ Παναγόπουλος), Κοντοές (80′ Κούρντι), Αράπι, Σιόβας, Ομο, Αναστασόπουλος, Μανιάτης (64′ Σάμαρης), Κουμορτζί (60 Κολοβός), Μπάλαμπαν (60′ Σκούρτης), Κούκετς, Οσέι (73′ Κοντοχρήστος).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.