Θύμα διαρρηκτών έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο στην οδό Σολωμού 29 στο Ψυχικό και άρπαξαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσιάζει στη Νότιο Αφρική όπου έχει μεταβεί για το Μουντιάλ και την κλοπή κατήγγειλε η σύζυγός του.
Όπως είπε η γυναίκα στην Αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι και γύρισε το απόγευμα όπου βρήκε παραβιασμένη την είσοδο του διαμερίσματος.
Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.