Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Το παγκόσμιο συνέδριο σεναριογράφων φιλοξενεί η Αθήνα
Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Σεναριογράφων φιλοξενεί η πρωτεύουσα το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου. Παγκοσμίου φήμης σεναριογράφοι θα συναντηθούν προκειμένου να καθορίσουν το ρόλο τους στο νέο τοπίο του ψηφιακού σινεμά.
Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Σεναριογράφων φιλοξενεί η πρωτεύουσα το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου. Παγκοσμίου φήμης σεναριογράφοι θα συναντηθούν προκειμένου να καθορίσουν το ρόλο τους στο νέο τοπίο του ψηφιακού σινεμά.
Οι σεναριογράφοι -μέλη ευρωπαϊκών και διεθνών ενώσεων- θα προσπαθήσουν να καθορίσουν το ρόλο τους στα νέα δεδομένα ενός κινηματογράφου που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.
Η διεθνής αυτή συνάντηση διοργανώνεται από το Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων.
Στο συνέδριο αναμένονται, μεταξύ άλλων, οι σεναριογράφοι Πίτερ Χέτζες (Pieces of April), Ματέο Γκιλ (Η Θάλασσα Μέσα Μου), Γκιγιόμ Λοράντ (Αμελί), Σέρτζιο Σάντσεζ (Το Ορφανοτροφέιο) και Ρατσράν Ραντουλέσκου (Η οδύσσεια του κυρίου Λαζαρέσκου).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας