Εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ 2010 «έκοψε» ο Καναδάς
Ο Καναδάς ήταν η τέταρτη και τελευταία αμερικανική ομάδα που πήρε το εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας το 2010, αφού επικράτησε με δυσκολία της Δομινικανής Δημοκρατίας και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Παναμερικανικό τουρνουά. Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο και Αργεντινή συμπληρώνουν την τετράδα.
Ο Καναδάς ήταν η τέταρτη και τελευταία αμερικανική ομάδα που πήρε το εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας το 2010.
Η ομάδα της Βορείου Αμερικής επικράτησε με δυσκολία της Δομινικανής Δημοκρατίας και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Παναμερικανικό τουρνουά. Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο και Αργεντινή συμπληρώνουν την τετράδα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.