Η Μπαρτσελόνα δημιουργεί δεν… αγοράζει, είπε ο Λαπόρτα
Σε μετωπική έρχονται ακόμα μια φορά Μπαρτσελόνα και Ρεάλ,με τον Χουάν Λαπόρτα να... σνομπάρει το τεράστιο άνοιγμα που έχει κάνει μέχρι στιγμής η «Βασίλισσα» στο μεταγραφικό παζάρι. «Εμείς δημιουργούμε παίκτες που κατακτούν τη Χρυσή Μπάλα και δεν τους αγοράζουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Σε μετωπική έρχονται ακόμα μια φορά Μπαρτσελόνα και Ρεάλ,με τον Χουάν Λαπόρτα να… σνομπάρει το τεράστιο άνοιγμα που έχει κάνει μέχρι στιγμής η «Βασίλισσα» στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο πρόεδρος της Μπάρτσα εξήγησε πως η ομάδα του δεν έχει ανάγκη να κάνει τέτοιου είδους μεταγραφές, καθώς έχει τους μηχανισμούς προκειμένου να αναδεικνύει η ίδια η ομάδα παίκτες μεγάλου βεληνεκούς.
«Εμείς δημιουργούμε παίκτες που κατακτούν τη Χρυσή Μπάλα και δεν τους αγοράζουμε», είπε χαρακτηριστικά, φωτογραφίζοντας τις μεταγαρφές της Ρεάλ και συνέχισε:
«Η Ρεάλ μπήκε επιθετικά στο μεταγραφικό παζάρι και αλλοίωσε την πραγματικότητα. Θα μπορούσαμε κι εμείς να ενεργήσουμε με τον ίδιο τρόπο, όμως δεν λειτουργούμε έτσι. Εχουμε ήδη μια ανταγωνιστική ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ποιοτικές επενδύσεις».
Αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ο Ετό στο Καμπ Νου, ο Λαπόρτα είπε: «Τον έχω καλέσει πολλές φορές στο κινητό, όμως δεν έχει απαντήσει. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το νούμερό του ή αν το έχει χάσει, όμως θα ήθελα να του μιλήσω»!
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.