Ο Τζέραρντ πανηγυρίζει σε μπιλιαρδάδικο, το 2-1 της Λίβερπουλ επί της Έβερτον (vid)
Ο Στίβεν Τζέραρντ παρακολούθησε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με φίλους σε μαγαζί με μπιλιάρδα. Η αντίδραση του θρύλου της Λίβερπουλ στο νικητήριο γκολ του Φαν Ντάικ στο 100ο λεπτό είναι χαρακτηριστική.
Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έδωσε το «παρών» στο Hill Dickinson Stadium, έδρα της Έβερτον, ωστόσο δεν μπορούσε να μην παρακολουθήσει, έστω τηλεοπτικά το κλασικό ντέρμπι του Λίβερπουλ με τους «κόκκινους» για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Ο 45χρονος νυν προπονητής (τελευταία του ομάδα η Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας) επέλεξε ένα μαγαζί με μπιλιάρδα όπου με μια παρέα φίλων του έζησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο γκολ του Φαν Ντάικ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων για 2-1 των «κόκκινων» έγινε χαμός!
Ο Τζέραρντ και οι φίλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, τρέχοντας εδώ κι εκεί μέσα στο μαγαζί, με το όλο σκηνικό να καταγράφεται από τις κάμερες του χώρου και στη συνέχεια να γίνεται viral στο διαδίκτυο.
Δείτε το παρακάτω
Steven Gerrard in McNamara’s celebrating the winner 👏🏼😂 pic.twitter.com/2lJw9b1tcj
— Arne’s Reds (@ArneysReds) April 19, 2026
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442