Για την 5η θέση του Ευρωμπάσκετ η εθνική γυναικών μετά την ήττα από τη Γαλλία
Ατυχη στάθηκε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών της Ελλάδας, που δεν κατάφερε να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ της Λετονίας. Τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα ηττήθηκαν με 51-49 από τη Γαλλία έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς. Στόχος της Εθνικής μας πλέον είναι η 5η θέση και στην προσπάθειά της αυτή, πρώτος αντίπαλος είναι η Σλοβακία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή.
Ατυχη στάθηκε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών της Ελλάδας, που δεν κατάφερε να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ της Λετονίας.
Τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα ηττήθηκαν με 51-49 από τη Γαλλία έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς. Στόχος της Εθνικής μας πλέον είναι η 5η θέση και στην προσπάθειά της αυτή, πρώτος αντίπαλος είναι η Σλοβακία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή.
Ο προημιτελικός με τη Γαλλία ήταν πραγματικό ντέρμπι, καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Οι Γαλλίδες είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα το προβάδισμα, αλλά η Εθνική μας ακολουθούσε κατά πόδας.
Στο ημίχρονο η Γαλλία είχε προβάδισμα ενός πόντου (22-21), ενώ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου το σκορ ήταν ισόπαλο με 37-37.
Δύο λεπτά πριν το τέλος, η Καλέντζου με μια βολή έκανε το 49-45 για την Εθνική μας, που όμως έμεινε χωρίς πόντο μέχρι το τέλος του αγώνα.
Το γεγονός αυτό επωφελήθηκαν οι Γαλλίδες που με δύο τρίποντα έκαναν σερί 6-0 και επικράτησαν με 51-49.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας