Ο Ολυμπιακός με ψυχολογία, αλλά χωρίς Παπαλουκά στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ
Ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερκέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και να πήρε την πρώτη νίκη του στους τελικούς, ωστόσο αποδείχτηκε πύρρειος μιας και -μετά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο- στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να απουσιάσει από τον τέταρτο τελικό, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη είναι αρκετά σοβαρό.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερκέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και να πήρε την πρώτη νίκη του στους τελικούς, ωστόσο αποδείχτηκε πύρρειος μιας και -μετά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο- στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να απουσιάσει από τον τέταρτο τελικό, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη είναι αρκετά σοβαρό και του στερεί τη δυνατότητα να αγωνιστεί.
Συγκεκριμένα η διάγνωση που έγινε στον άσο των «ερυθρόλευκων» κάνει λόγο για διάστρεμμα δεύτερου βαθμού με τις πιθανότητες συμμετοχής του στον επόμενο αγώνα να θεωρούνται απειροελάχιστες.
Πέραν των Παπαλουκά κια Βασιλόπουλου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα και σχεδιάζει τα πλάνα του για την κρίσιμη αναμέτρηση.
Το κλίμα, πάντως, στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού είναι εμφανώς καλύτερο εν αντιθέσει με των προηγουμένων ημερών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας