Ο Λάκοβιτς… γέλασε τελευταίος και η Σλοβενία 69-68 την Ιταλία στην εκπνοή
Τρεις φορές άλλαξε χέρια το ροζ φύλλο αγώνα στο ματς της Σλοβενίας με την Ιταλία, όμως ο Γιάκα Λάκοβιτς ήταν αυτός που το κράτησε στην κατοχή του για την πρώτη, πετυχαίνοντας τρίποντο στην εκπνοή, διαμορφώνοντας το τελικό 69-68. Είχε προηγηθεί το τρίποντο του Σοράνια, που για πέντε δευτερόλεπτα είχε χαρίσει στους Ιταλούς την αίσθηση της νίκης.
Τρεις φορές άλλαξε χέρια το ροζ φύλλο αγώνα στο ματς της Σλοβενίας με την Ιταλία, όμως ο Γιάκα Λάκοβιτς ήταν αυτός που το κράτησε στην κατοχή του για την πρώτη, πετυχαίνοντας τρίποντο στην εκπνοή, διαμορφώνοντας το τελικό 69-68. Είχε προηγηθεί το τρίποντο του Σοράνια, που για πέντε δευτερόλεπτα είχε χαρίσει στους Ιταλούς την αίσθηση της νίκης στον Δ’ όμιλο (Αλικάντε).
Οι Σλοβένοι είχαν από την αρχή το προβάδισμα και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 21-14. Οι παίκτες του Πίπαν διατήρησαν το προβάδισμά τους και στα δύο επόμενα δεκάλεπτα αλλά στο 35 ξανφικά οι Ιταλοί ξύπνησαν!
Ενώ έχαναν με 60-47, μείωσαν στο καλάθι (62–60), ο Μπουλέρι έκανε τι 65-64 στα 24 και ο Λάκοβιτς με δύο βολές το 66-65 στα 15. Ο Σοράνια με τρίποντο 5 πριν τη λήξη έκανε τους Ιταλούς να νοιώθουν νικητές, όμως ο Λάκοβιτς είχε άλλη γνώμη. Ευστόχησε έξω από τα 6.25μ και χάρισε στη Σλοβενία το ροζ φύλλο αγώνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας