Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Θραύση κάνει στην Κίνα on line παιχνίδι για την εξόντωση των διεφθαρμένων αξιωματούχων

Θραύση κάνει στην Κίνα on line παιχνίδι για την εξόντωση των διεφθαρμένων αξιωματούχων

Τα αυξανόμενα κρούσματα διαφθοράς στις τάξεις της κινεζικής διοίκησης φαίνεται ότι έχουν αντίκτυπο και στους νέους που ασχολούνται με τα on line παιχνίδια. Έτσι ο «Αδιάφθορος μαχητής», ένα παιχνίδι με αποστολή την εξόντωση των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, κάνει θραύση.

30

Τα αυξανόμενα κρούσματα διαφθοράς στις τάξεις της κινεζικής διοίκησης φαίνεται ότι έχουν αντίκτυπο και στους νέους που ασχολούνται με τα on line παιχνίδια.

Έτσι ο «Αδιάφθορος μαχητής», ένα παιχνίδι με αποστολή την εξόντωση των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, κάνει θραύση.

Όπως αναφέρει το BBC, στις πρώτες οκτώ μέρες από την κυκλοφορία του το παιχνίδι έχει «κατέβει» στους υπολογιστές πάνω από 100 χιλιάδες φορές.

Ο «Αδιάφθορος μαχητής» δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξοντώσουν ή να βασανίσουν τους διεφθαρμένους. Μάλιστα οι χαρακτήρες στο παιχνίδι έχουν ως πηγή έμπνευσης γνωστά πρόσωπα της κινεζικής ιστορίας.

Οι παίκτες, εφόσον καταφέρουν να εξοντώσουν τους «κακούς» και να γλιτώσουν από τους «πειρασμούς», κερδίζουν μια ζωή σε έναν παράδεισο, όπου η λέξη διαφθορά είναι άγνωστη.

«Νιώθω ότι πετυχαίνω κάτι πολύ σημαντικό όταν τιμωρώ πολλούς σατανικούς αξιωματούχους» λέει ένας Κινέζος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο