Ο Σκαριόλο απέκλεισε τον Βασιλειάδη από τη δωδεκάδα της Μάλαγα εν όψει των πλέι-οφ
Χωρίς τον Κώστα Βασιλειάδη θα αγωνιστεί στα ισπανικά πλέι οφ η Μάλαγα. Ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο τον απέκλεισε από τη δωδεκάδα, προτιμώντας τον νεοαποκτηθέντα Σενεγαλέζο σέντερ Μπονιφάτσε Ν ντονγκ. Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Έλληνας γκαρντ.
Χωρίς τον Κώστα Βασιλειάδη θα αγωνιστεί στα ισπανικά πλέι οφ η Μάλαγα. Ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο απέκλεισε από τη δωδεκάδα τον Έλληνα γκαρντ καθώς προτίμησε τον νεοαποκτηθέντα Σενεγαλέζο σέντερ Μπονιφάτσε Ν ντονγκ αφού σύμφωνα με τον κανονισμό της Λίγκα ACB κάθε ομάδα πρέπει να δηλώνει έναν παίκτη κάτω των 22 ετών.
Η δυσαρέσκεια του Κώστα Βασιλειάδη είναι μεγάλη και ο ίδιος δήλωσε στον προσωπικό δικτυακό τόπο του:
«Το ότι δεν θα συμμετέχω στους αγώνες των πλέι οφ δεν ήταν σίγουρα ευχάριστο για μένα, και μάλιστα όταν μόλις ένα χρόνο πριν ήρθα στην ομάδα ακριβώς για να βοηθήσω στην κρίσιμη αυτή περίοδο. Θα ήθελα να ολοκληρώσω τη πρώτη μου ουσιαστικά χρονιά στην ομάδα μαζί με τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ, αλλά είμαι επαγγελματίας και πρέπει να σεβαστώ σε κάθε περίπτωση την απόφαση του προπονητή μου. Εύχομαι κάθε τύχη στην ομάδα μου. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και η συνέχεια θα εξαρτηθεί από την ομάδα μου και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν».
Ο Κώστας Βασιλειάδης που συμμετείχε στο πρώτο φάιναλ φορ της Euroleague τον Μάιο στην Αθήνα θα παραμείνει στη Μάλαγα και θα προπονείται κανονικά έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ισπανικής ομάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας