Έχει δίκιο ο κόσμος, είπε ο Μουνιόθ στους παίκτες του
Κάτι η συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι οι αποδοκιμασίες του κόσμου κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο, και το κλίμα στην Παιανία στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν άσχημο. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Αντονι Σέριτς αποχώρησε από την προπόνηση λόγω τραυματισμού. «Έχει δίκιο ο κόσμος που φωνάζει» παραδέχτηκε ο Βίκτορ Μουνιόθ στην ομιλία του προς τους παίκτες.
Κάτι η συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι οι αποδοκιμασίες του κόσμου κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο, και το κλίμα στην Παιανία στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν άσχημο.
Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Αντονι Σέριτς αποχώρησε από την προπόνηση λόγω τραυματισμού.
«Έχει δίκιο ο κόσμος που φωνάζει» παραδέχτηκε ο Βίκτορ Μουνιόθ στην ομιλία του προς τους παίκτες.
Και συνέχισε: «Πρέπει να παίζουμε καλά και στα 90 λεπτά του αγώνα. Στη Γαλλία δεν είχαμε διάρκεια και τα παρατήσαμε μετά το 2-0».
Ωστόσο, ο Μουνιόθ προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.
«Παντού γίνονται αυτά. Η νίκη επί της Κέρκυρας θα είναι το αντίδοτο για μας, γι`αυτό και είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.
Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, ο Αντονι Σέριτς αποχώρησε τραυματίας, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο καλάμι, ενώ ο Ηλίας Κώτσιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ζέσταμα έκαναν σπριντ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας και στα σουτ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.