Και στο Διαδίκτυο σύντομα το προσωπικό αρχείο του Τζον Φ.Κένεντι
Στην ψηφιοποίηση του συνόλου του αρχείου του Τζον Φ. Κένεντι προχωρούν οι υπεύθυνοι του Μουσείου και της Βιβλιοθήκης του πρώην προέδρου, γεγονός που θα επιτρέψει σε εκατομμύρια χρήστες του Ίντερνετ να ενημερωθούν για το έργο του προέδρου των ΗΠΑ.
Στην ψηφιοποίηση του συνόλου του αρχείου του Τζον Φ. Κένεντι προχωρούν οι υπεύθυνοι του Μουσείου και της Βιβλιοθήκης του πρώην προέδρου, γεγονός που θα επιτρέψει σε εκατομμύρια χρήστες του Ίντερνετ να ενημερωθούν για το έργο του.
«Το σχέδιό μας είναι εξαιρετικά φιλόδοξο και θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί» δήλωσε η υπεύθυνη του Μουσείου, Κάντι Σβαρτς.
Πράγματι, όπως επισημαίνει και το Reuters, το υλικό για τη ζωή και την ιστορία του Κένεντι φτάνει τις 8,4 εκατομμύρια σελίδες, 400 χιλιάδες φωτογραφίες, χιλιάδες ώρες ακουστικού υλικού και 2,6 εκατομμύρια μέτρα κινηματογραφικής ταινίας.
Επιπλέον, καλύπτει ορισμένες από τις πιο κρίσιμες περιόδους της σύγχρονης αμερικανικής πολιτικής ιστορίας, όπως η κρίση στις σχέσεις με τη Σοβιετική Ένωση και την Κούβα.
Ο Τζον Φ. Κένεντι διατέλεσε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων από το 1960 έως το Νοέμβριο του 1963, όταν δολοφονήθηκε στο Ντάλας.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας