Κλειστά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι το Μ.Σάββατο και τη Δευτέρα του Πάσχα
Δύο 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, το Μεγάλο Σάββατο και τη Δευτέρα του Πάσχα, κήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων. Έτσι, κλειστά θα παραμείνουν τις ημέρες αυτές τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της επικράτειας.
Δύο 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, το Μεγάλο Σάββατο και τη Δευτέρα του Πάσχα, κήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων, διεκδικώντας την άμεση επίλυση εργασιακών ζητημάτων.
Έτσι, κλειστά θα παραμείνουν τις ημέρες αυτές τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της επικράτειας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.