Ένα από τα βασικά στελέχη της Κόστα Ρίκα στην τελική φάση του Μουντιάλ, ο Βάλτερ Σεντένο, ανήκει από και επίσημα από την Τρίτη στην ΑΕΚ. Μάλιστα έφθασε χθες στην Αθήνα με απόλυτη μυστικότητα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση».
Ένα από τα βασικά στελέχη της Κόστα Ρίκα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Βάλτερ Σεντένο, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό της ΑΕΚ.
Το «10άρι» των Κεντρικοαμερικανών, που έφθασε χθες στην Αθήνα με απόλυτη μυστικότητα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση», σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Ο Βάλτερ Σεντένο γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1974. Εχει ύψος 1,71 και ζυγίζει 70 κιλά. Εχει 53 συμμετοχές και έξι τέρματα με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα, με την οποία συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σαπρίσα.
Aναφερόμενος στην περίπτωση του Φερούζεμ ο ισχυρός άνδας της ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης, υπογράμμισε ότι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα ενώ συνέχισε: «Συμφωνήσαμε με τους δύο μάνατζέρ του, κ.κ. Κόντη και Φερέρ, για τη διακοπή της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Οι μάνατζερ αναλαμβάνουν την υποχρέωση να πληρώσουν το χρέος στην Παλμέιρας. Και οι δύο έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στην περίπτωσή του και θέλουν να επανορθώσουν».
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «η ΑΕΚ δεν θα πάρει άλλον ξένο παίκτη. Αν χρειαστεί, θα πάρουμε έναν έλληνα ή κοινοτικό. Είμαστε σε επικοινωνία με τον κ. Μπάγεβιτς και αν χρειαστεί θα πάρουμε παίκτη με οποιοδήποτε κόστος».
Τέλος τους αριθμούς στις φανέλες που θα φορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι προετοιμάζονται επί αυστριακού εδάφους.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Χρήστος Τζόλης νίκησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα στο τελευταίο τους ματς, με τους δύο Έλληνες διεθνείς μάλιστα να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα έχει τις περισσότερες ασίστ στο τέλος της σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα κλειστό συμβόλαιο για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, Μονακό, είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει.
Ο αγωνιστικός κατήφορος των Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τον τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζεται, με τα Ελάφια αυτή τη φορά να χάνουν εύκολα και από τους Μέμφις Γκρίζλις. - Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο πρώην διαιτητής Χαβιέ Εστράδα έβγαλε στη φόρα το παρασκήνιο και τον… χαμό που ακολούθησε μετά από μια αποβολή που έκανε σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αυτός έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης