Το μεσημέρι της Κυριακής στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική του πορεία, όσο και στην σχέση που έχει με τον έρωτα και την φιλία.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε την γνώμη που έχει για το νόημα της φιλίας, την οπτική που έχει με το ζήτημα του «έρωτα», αλλά και την απώλεια του αδελφού του.
Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον έρωτα και την φιλία
«Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ αποσύρομαι γιατί έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα» ξεκίνησε να λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
«Πιστεύω απόλυτα στη βαθιά δύναμη της φιλίας. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι εμένα οι φίλοι μου με έχουν μεγαλώσει, είχα δυο στοργικούς γονείς αλλά δεν είχαν και πολλά φόντα οι άνθρωποι. Με μεγάλωσαν οι φίλοι μου. Η απώλεια του αδερφού μου σε μικρή ηλικία με έκανε να αποζητώ περισσότερο τους φίλους» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.