Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού, σας κάλεσα;»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού, σας κάλεσα;»

Ο παρουσιαστής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις

«Πυρ και μανία» έγινε ο Σπύρος Παπαδόπουλος όταν είδε την κάμερα της «Super Κατερίνα». Η δημοσιογράφος της εκπομπής τον πλησίασε προκειμένου να τον ρωτήσει για τον Γιάννη Πλούταρχο και τα όσα αποκάλυψε για το «κόψιμό» του από το «Στην υγειά μας».

Ωστόσο, ο παρουσιαστής φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν είχαν ραντεβού για να μιλήσουν.

«Αφήστε μας ρε παιδιά ήσυχους, είναι δυνατόν; Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, τόσο δεν θα κουράζομαι να μην σας απαντώ. Λυπάμαι. Εγώ τι να κάνω; Σας κάλεσα; αν έρθω εγώ έξω από το σπίτι σας και περιμένω αρκετή ώρα θα μου μιλήσετε; Καμία ερώτηση», είπε φανερά εκνευρισμένος.

Δείτε το βίντεο

«Ήταν να έρθει, τον κορόιδευε…»

Μια κόντρα αναζωπύρωσε πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ α Τετ.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που «έκοψε» από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», τον Γιάννη Πλούταρχο, όταν θεώρησε πως κορόιδεψε κάποιον συνεργάτη του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα πως “δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα” και είπα τέλος. Χ. Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. Συμφώνησα εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε “βεβαίως, βεβαίως” και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024