ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Πυλαία
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς προσηλωμένος στην άμυνά του και μετά από πέντε λεπτά παιχνιδιού, με τους Γκραντ και Χουάντσο να οδηγούν την επίθεση ήταν μπροστά στο σκορ με 4-10. Ο Τολιόπουλος με πέντε συνεχόμενους πόντους του έδωσε προβάδισμα +14 στον Παναθηναϊκό ο οποίος ξέφυγε με 4-18.
Ο Μέλβιν με τρίποντο μείωσε σε 9-28 και σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς με δεύτερη τεχνική ποινή. Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 9-28.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε λίγο να μαζέψει κάπως την διαφορά με τον Μέλβιν και τον Τζόουνς να σκοράρουν και να μειώνουν σε 17-34 για τους «ασπρόμαυρους» στο 15’. Ο Καλαϊτζάκης με τον δεύτερο τρίποντό του στο δεύτερο δεκάλεπτο έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με +20 και σκορ, 19-39.
Ο Ταϊρί με όμορφο καλάθι μείωσε σε 21-39, για να κάνει ο Μουρ με 1/2 βολές το 22-39 στο 18’. Ο ΠΑΟΚ με τον Μπέβερλι και τον Μουρ να σκοράρουν έκλεισε το πρώτο μέρος στο -16 και σκορ 27-43. Για τον Παναθηναϊκό κορυφαίοι στο πρώτο μέρος ήταν οι Οσμάν και Τολιόπουλος με 9 και 7 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τον Δικέφαλο του Βορρά, 9 είχε ο Μουρ.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά το τρίτο δεκάλεπτο με τον Μουρ να βάζει συνεχόμενους πόντους και τον Μπέβερλι με τρίποντο από την γωνία να μειώνει σε -11 και σκορ 34-45 στο 23’. Ο Παναθηναϊκός με τον Χολμς να σκοράρει ξέφυγε και πάλι με +16 και σκορ 35-51 στο 24’.
Ο Περσίδης μείωσε με τρίποντο στο 40-51 στο 25’. Ο ΠΑΟΚ με ένα τρομερό 10-2 μείωσε στο -3 και σκορ 50-53 στο 27’. Ο Μπέβερλι με τρίποντο έκλεισε την τρίτη περίοδο με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 58-55, με το σκορ δεύτερης και τρίτης περιόδου να είναι 49-27.
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το Μαρόκο «φλερτάρει» τον Ινιέστα για ρόλο-κλειδί στο φιλόδοξο ποδοσφαιρικό του σχέδιο - Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στο Ραμπάτ ως προσκεκλημένος της ομοσπονδίας
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου