Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.
Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον Τόμας Φρανκ, καθώς όπως μεταδίδουν αγγλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσης του Δανού τεχνικού μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ με 2-1.
Η απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων είναι έκδηλη και απόδειξη γι’ αυτό αποτελούν οι αποδοκιμασίες των οπαδών των πετεινών, μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζεται ότι η Τότεναμ βρίσκεται στην 14η θέση της Premier League και απέχει μόλις… 10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τι αναφέρουν στην Αγγλία για τον Τόμας Φρανκ και το μέλλον του στην Τότεναμ
Ο Φρανκ ανέλαβε την Τότεναμ πέρυσι τον Ιούνιο, έχοντας δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στην Μπρέντφορντ, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον ίδιο τρόπο στα «σπιρούνια», με την Τότεναμ να πηγαίνει από ήττα σε ήττα και το όνειρο των ευρωπαϊκών θέσεων να απομακρύνεται.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.