ΑΕΚ – ΟΦΗ: Οι 11άδες το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
Οι αρχχικές 11άδες των Μάρκο Νίκολιτς και Χρήστου Κόντη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ στην OPAP Arena.
Η ΑΕΚ υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (14/1, 17:00) τον ΟΦΗστο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Μάρκο Νίκολιτς να ανακοινώνει την ενδεκάδα της «Ένωσης» λίγο πριν από τη σέντρα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς παρατάσσει την ΑΕΚ με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας απαρτίζουν οι Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πενράις.
Μάνταλος-Πινέδα το δίδυμο στον άξονα, με τον Ελίασον στο δεξί άκρο της επίθεσης, τον Κουτέσα στο αριστερό και τον Καλοσκάμη πίσω από τον Γιόβιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζίνι και Πιερό.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.