Σφυροκόπημα της κυβέρνησης στη Βουλή για τον προϋπολογισμό στη σκιά σκανδάλων και αγροτικών μπλόκων
Η αντιπολίτευση σφυροκοπά την κυβέρνηση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ιδιαίτερα για το ζήτημα της ακρίβειας και για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται μέλη της, υπουργοί και βουλευτές
Για τέταρτη ημέρα συνεχίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για το νομοσχέδιο για την κύρωση του προϋπολογισμού του 2026.
Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, όταν ΑΔΕΔΥ, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα έχουν καλέσει σε απεργία και συλλαλητήρια πανελλαδικά.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης «σφυροκοπούν» την κυβέρνηση και τις τέσσερις αυτές ημέρες, ιδιαίτερα για το ζήτημα της ακρίβειας και για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται μέλη της, υπουργοί και βουλευτές.
«Είστε η κυβέρνηση των ‘Φραπέδων’ και των ‘Χασάπηδων’», είναι η φράση που ακούγεται συχνά, ενώ βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης μεταφέρουν τα αιτήματα των αγροτών που συνεχίζουν τα μπλόκα.
Κυβερνητικοί βουλευτές και υπουργοί περιγράφουν μια «φανταστική» χώρα, ενώ δεν απαντούν για τα ζητήματα των σκανδάλων.
Το in μετέδωσε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν στη Βουλή
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας