Ο Μπάμπης Κωστούλας πέρασε ως αλλαγή στο 72′ του αγώνα της Μπράιτον με τη Γουέστ Χαμ για τη 15η αγωνιστική της Premier League και είχε συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης των «γλάρων», σε φάση που επιχείρησε ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ρούτερ που σκόραρε για το τελικό 1-1.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν πραγματικά παντού, «σφυροκόπησε» ανελέητα την άμυνα των «σφυριών», είχε 17 επαφές με την μπάλα και επιχείρησε ένα ανάποδο ψαλίδι που λειτούργησε ως «ασίστ» για το γκολ του Γάλλου επιθετικού.
Ο 18χρονος άσος αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του στο Νησί και μετά την εξαιρετική του εμφάνιση την Κυριακή ο κόσμος της Μπράιτον τον αποθέωσε στα social media κι αναρωτιέται: «Είναι ο δικός μας Μέσι;», ζητώντας παράλληλα να του δοθεί φανέλα βασικού.
Δείτε τα σχόλια των οπαδών της Μπράιτον στο «X»:
This kid is ELECTRIC, what a goal this could have been… 🔥🇬🇷
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.
Η ομάδα του Βύρωνα προκρίθηκε ξανά στους τελικούς του Eurocup Γυναικών, μετά το 2010, καταφέρνοντας να προκριθεί παρά την ήττα με 78-70 από τη Βιλνέβ Ντ’ Ασκ, καθώς υπερασπίστηκε το +13 του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα.
Η Κηφισιά είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ,Λ Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι και τα δύο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του ήταν σωστά.