Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα και στάθηκε στο ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική μέχρι την άδικη αποβολή του Έσε.
Αναλυτικά όσσα είπε ο Ρέτσος:
«Η απόφαση της αποβολής μας επηρέασε ψυχικά και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ήταν μεγάλο μειονέκτημα το να παίζουμε με δέκα παίκτες, αλλά ήταν ανεπίτρεπτο να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας με αυτόν τον τρόπο και να δεχθούμε τέσσερα γκολ. Αυτά είναι εμπειρίες, κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση όσο παίζαμε με 11, ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια τεράστια ομάδα.
Θαυμάζω το γεγονός ότι ως ομάδα δεν κοιτάζουμε κανέναν μειονεκτικά, παίζουμε με όλες τις ομάδες στα ίσα, να δείξουμε δηλαδή την ποιότητά μας και όσα μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζω να το βλέπει και ο κόσμος, εμείς το καταλαβαίνουμε. Δεν μπορέσαμε να χαρίσουμε μια ωραία στιγμή στους οπαδούς μας που ήταν εδώ, αλλά συνεχίζουμε».
Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού: «Μας στεναχωρεί που δεν τους δώσαμε κάτι. Και με την Άρσεναλ και σήμερα ήταν εδώ και φώναζαν 90 λεπτά. Στο τέλος της ημέρας μένει το 6-1 και τίποτα άλλο. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα ούτε βαθμολογικά, πρέπει να κάνουμε μια νίκη για να προκριθούμε. Θέλουμε να πάμε στον επόμενο γύρο».
Για το αν αισιοδοξεί για τη συνέχεια: «Σίγουρα υπάρχουν πολλά καλά παραδείγματα και κρατάμε αρκετά καλά από τα παιχνίδια. Δεν κρατάμε ότι δεχθήκαμε οκτώ γκολ, παίζαμε με δέκα παίκτες στα τέσσερα γκολ, είναι όμως έξι γκολ που δεχθήκαμε σήμερα, δεν μας ικανοποιεί, δεν το έχουμε συνηθίσει.
Κρατάμε αρκετά θετικά, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τον σύλλογο που μας στηρίζει και θέλουμε να ανταποδώσουμε στον κόσμο μας και σε εμάς. Αξίζουμε μια νίκη με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει».
Για το αν έχει δει τη φάση του Έσε: «Δεν την έχω δει, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κόκκινη. Λόγια του αέρα είναι αυτά, σε λίγο καιρό θα θυμόμαστε μόνο το 6-1».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ. Παρακολουθήστε live στις 16:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
LIVE: Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 16:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
LIVE: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: Μπολόνια – Λάτσιο. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Λάτσιο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας