Premier League: Η Τότεναμ «έσωσε» τον βαθμό στο 90+4′, απέναντι στην ουραγό Γουλβς
Η Τότεναμ γλίτωσε την ήττα στο 90+4', καθώς το γκολ του Παλίνια της χάρισε... έστω τον βαθμό (1-1) απέναντι στη Γουλβς. Αποτελέσματα, βαθμολογία στην Premier League μετά τα ματς του Σαββάτου (27/9).
Γι’ αυτό η Premier League θεωρείται το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Γιατί ακόμη κι ο τελευταίος μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από μια ομάδα που έχει δυναμική να είναι στην πρώτη 6άδα. Αυτό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (27/9) στο «Tottenham Hotspur Stadium» όπου η Γουλβς κρατούσε μεγάλο «τρίποντο» ως το 90+4′, όμως την… τελευταία λέξη είπε η Τότεναμ η οποία ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική.
Το σκορ για την ουραγό είχε ανοίξει στο 54′ ο Σαντιάγκο Μπουένο όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κόντρες στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Ουρουγουανό που με προβολή έκανε το 0-1!
Η ώρα κυλούσε η Τότεναμ γκολ δεν έβρισκε κι ενώ όλα έδειχναν οτι «λύκοι» θα έπαιρναν την πρώτη νίκη τους σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, «ήρθε» ο Πορτογάλος Ζοάο Παλίνια για να «σώσει» την ισοπαλία για τους γηπεδούχους. Με τρομερό πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα «συστημένη» στα δίχτυα με το 1-1 να φαντάζει σαν… νίκη έτσι όπως ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η Γουλβς που προερχόταν από πέντε σερί ήττες πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό ενώ για την Τότεναμ, αυτή ήταν η 2η ισοπαλία η οποία την «ανέβασε» έστω και προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 11 βαθμούς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.