Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε τη σημασία της κατάκτησης του Super Cup, ενώ δήλωσε πως κάποιοι παίκτες έδειξαν να βαριούνται μετά το +20
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα, λέγοντας πως έχει σημασία ο τίτλος, καθώς είναι ο τέταρτος συνεχόμενος, αλλά και ο πρώτος για αυτή τη χρονιά.
Ο κόουτς των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε και στην εικόνα κάποιων παικτών, οι οποίοι όπως υπογράμμισε έδειξαν σαν να βαριούνται μετά το +20 των Πειραιωτών.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:
«Φυσικά και έχει αυτός ο τίτλος τη σημασία. Είναι τέσσερις που διεκδικούνται. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μας που κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο. Αυτό που είπα χθες ότι ήμασταν σοβαροί για 40 λεπτά, σήμερα δεν ήμασταν! Υπήρξε ένα διάστημα όταν πήραμε τη διαφορά των 20 πόντων, ο καθένας ήταν μη αποφασιστικός, ξέφευγε από το πλάνο του παιχνιδιού, έδειχναν αρκετοί από τους παίκτες μας ότι βαριόντουσαν και περίμεναν να τελειώσουν το παιχνίδι.
Ο Προμηθέας έβαλε μία πιεστική πεντάδα και έπαιξε καλή άμυνα από τους νεαρούς Έλληνες παίκτες, μείωσε στους 4. Εμείς διαχειριστήκαμε καλά μετά την κατάσταση, κυρίως με τον Παπανικολάου που ήταν κομβικός και “καθάρισε” το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να είμαστε σταθεροί χωρίς να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.
Πασάρουμε πολύ την μπάλα, έχουμε διαφορετικούς τρόπους να σκοράρουμε. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και ειδικά με την ενσωμάτωση των νέων παικτών. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε σταθερά καλοί στην Ευρώπη και στις κομβικές στιγμές της χρονιάς».
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.