Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία, για τα ημιτελικά του Eurobasket 2025, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα μέσα της πρώτης περιόδου να καρφώνει με δύναμη την μπάλα στο καλάθι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.
Ο σούπερ σταρ της γαλανόλευκης κατέβασε την μπάλα, έφτασε μέχρι μέσα και κάρφωσε την μπάλα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθούν την αναμέτρηση.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!