Εθνική Ελλάδας: Εκτός της 12άδας που θα αντιμετωπίσει την Κύπρο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στις 18:15 στο παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο για τη 2η αγωνιστική του Eurobasket.
Η Εθνική μας δίνει σε λίγη ώρα (18:15) έναν ιστορικό αγώνα κόντρα στην Κύπρο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του Eurobasket 2025, ωστόσο ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοτοκούμπο.
Σύμφωνα με ανάρτηση της ΕΟΚ στα social media, ο 30χρονος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αποφασίστηκε να μείνει εκτός 12άδας για το παιχνίδι, χωρίς πάντως να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους λόγους που θα απουσιάσει. Κάτι που προφανώς γίνεται για λόγους ξεκούρασης με δεδομένο οτι ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας.
Έτσι η Εθνική μας θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη της στην προσπάθεια να παρει 2η νίκη της μετά από εκείνη στην πρεμιέρα κόντρα στους Ιταλούς.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε θα αγωνιστεί στη σημερινή (18.15) αναμέτρηση της Εθνικής με την Κύπρο #HellasBasketball ??? #EuroBasket
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.