Σοκάρει η κατάθεση μαθητή για τον 47χρονο γυμνασιάρχη και δάσκαλος χορού στη Σάμο, ο οποίος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων. «Μου είπε ότι πρέπει να έχω ανοιχτό μυαλό», αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ο μαθητής.
Στην κατάθεσή του το αγόρι λέει για τον γυμνασιάρχη στη Σάμο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων ότι αυτά που βίωσε στην ηλικία των 14 ετών θα τα θυμάται για πάντα με αποτροπιασμό.
«Μου ζήτησε να βγούμε»
«Μου ζήτησε να βγούμε μόνοι μας και από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Άρχισε να μιλά για θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε μου ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα λέγοντάς μου πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό», ανέφερε το ανήλικο θύμα του κατηγορούμενου.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59