Οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προπονήθηκαν σήμερα (13/8) επί ιταλικού εδάφους και πλέον είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού με τους «παρτενοπέι». Ο Μεντιλίμπαρ δοκίμασε σχήματα και συνδυασμούς, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα κυκλοφορίας της μπάλας και στην αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.
Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς στα επτά πρώτα παιχνίδια έχουν παρουσιάσει άριστη αγωνιστική εικόνα, ενώ το ρεκόρ τους έχει ανέλθει σε έξι νίκες και μία ισοπαλία, με τους Πειραιώτες να μην έχουν ηττηθεί σε καμία αναμέτρηση.
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού:
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο