Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μαθαίνουν το μεσημέρι της Τρίτης τους αντιπάλους τους στα playoffs των Europa και Conference League.
Οι Πράσινοι και οι Θεσσαλονικείς, θα μπουν σε δύο κληρώσεις στη Νιόν της Ελβετίας, αφού σε περίπτωση αποκλεισμού από το Europa, συνεχίζουν στο Conference.
Αντίθετα, η ΑΕΚ αν αποκλειστεί μένει εκτός Ευρώπης για τη φετινή σεζόν. Πρώτη χρονικά είναι η κλήρωση του Champions League (13:00) όπου εκεί δεν έχουμε εκπρόσωπο, στις 14:00 είναι του Europa League και μία ώρα μετά του Conference League.
Να σημειωθεί πως, το πρωί της Δευτέρας (4/8, 9:30) θα γίνουν γνωστά τα υπογκρούπ των playoffs κι έτσι η δεξαμενή των πιθανών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων θα μειωθεί.
Μαθαίνουν αντιπάλους στα play offs του Europa League Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρέιντζερς και αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, κάτι που σημαίνει πως θα βρεθεί στον τρίτο προκριματικό του Europa League και θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ.
Εκεί, βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βόλφσμπεργκερ και κάπως έτσι οι δύο ελληνικές ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα (μαζί με τους αντιπάλους τους) για την κλήρωση των play offs του Europa League, ως ισχυρές.
Οι δώδεκα υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα play offs του Europa League, αν προκριθούν:
Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα play offs του Conference League
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στα play offs του Conference League, σε περίπτωση αποκλεισμού τους στον τρίτο προκριματικό του Europa League (από Σαχτάρ και Βόλφσμπεργκερ, αντίστοιψα) και εκεί θα βρουν την ΑΕΚ, αν αποκλείσει τον Άρη Λεμεσσού.
Στην κλήρωση της Δευτέρας (4/8), οι Πράσινοι θα είναι στους ισχυρούς (μαζί με τη Σαχτάρ), ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ανίσχυρους, επίσης με τους αντιπάλους τους, Βόλφσμπεργκερ και Άρη Λεμεσσού, αντίστοιχα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.